XV. OFKD, Szeged

Jelentkezés a konferenciára

Jelentkezzen be a rendszerbe, töltse ki a jelentkezési űrlapot igényeinek megfelelően és nyomjon a Mentés gombra. Amennyiben mentés után változtatni szeretne a megadott adatokon, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel a OFKD 2016 honlap menüjének KapcsolatJelentkezés pontján keresztül. 2016. február 20-án 24:00-ig jelezheti részvételi szándékát. A határidőt követően nem áll módunkban módosítást elfogadni.


Mivel a dolgozatot társszerzők esetében csak az egyik szerző tölti fel, és előfordulhat, hogy a társszerző(k) is részt kíván venni a rendezvényen, így mindenkinek külön kell regisztrálnia a konferencia honlapján, hogy az étkezés és szállás igényeket figyelembe tudjuk venni.

Pályamunka nevezése

  1. Jelentkezzen be a rendszerbe, majd a Pályamunkám menüpont alatt nevezze be pályamunkáját a XV. OFKD-ra. Kérjük, pontosan adja meg a kért adatokat. Amennyiben mentés után változtatni szeretne a megadott adatokon, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel a OFKD 2016 honlap menüjének KapcsolatÁltalános pontján keresztül.
  2. Válassza ki a legördülő listából azt a szekciót, ahova pályamunkája a legjobban illik. A Tudományos Bizottság fogja a pályamunkákat véglegesen besorolni.
  3. Töltse fel az absztraktját word doc formátumban. A dokumentum neve EHA/Neptun kód_egyetem rövid neve_absztrakt (pl: AAAAAAA_SZTE_absztrakt.doc) legyen.
  4. Az adminisztrátor az absztrakt feltöltési határidő (2015. december 10. 24:00 óra) után a jelentkezéseket összeveti az intézményi nevezési listákkal (beérkezési határidő: 2016. január 10. 24:00). Csak az intézmények által nevezett hallgatók tudnak majd a rendszerbe pályamunkát feltölteni.
  5. Miután megkapta a szervezőktől az értesítést absztraktja elfogadásáról (2016. január 18.), lehetősége van a pályamunka feltöltésére. A pályamunka mérete nem haladhatja meg a 20 Mb-ot, formátuma pdf. A file neve EHA/Neptunkód_egyetem rövid neve_dolgozat legyen (pl. AAAAAAA_SZTE_dolgozat.pdf). A dolgozat feltöltés határideje 2016. február 07. 24:00.

A dolgozat követelményeivel kapcsolatos egyéb információkat a Formai Követelmények menüpont alatt talál.